nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Ali je velikost penisa sploh pomembna?

6. 4. 2016; 01.15
Avtor: A.K.
penis
Velikost penisa je pomembna, še bolj pa je pomembno to, komu postavljate vprašanje: moškim ali ženskam. Medtem ko ženske zanima užitek, moške bolj zanima vizualna interpretacija, saj so bolj vizualni tipi človeka.

Moški so zelo občutljivi, ko je v vprašanju velikost njihovega bogastva. Lahko rečemo, da samo višina košarkarja ne naredi dobrega in tudi hitre noge ne naredijo dobrega nogometaša.

Spadate v povprečje?

Seksologi so naredili obsežno študijo tekom sveta, ki je vključevala 11.000 penisov. Rezultati so pokazali, da je povprečna velikost penisa v erekciji med 14 ter 15,7 centimetri, v normalnem stanju pa je povprečna velikost penisa med 11,9 in 13 centimetri.

Če vas strokovnjaki niso dali v pravo velikost in se še vedno sprašujete, če je to res resnično, potem si poglejte rezultate naslednje študije. Od 50.000 žensk in moških je bilo 85% žensk zadovoljnih z dolžino partnerjevega bogastva, medtem ko se je z njimi strinjalo samo 55% moških. Žene se niso pritoževale, tako kot njihovi partnerji, zato bi lahko rekli, da je velikost pomembna samo moškim. Mogoče je čas, da poslušate svoje partnerje, vsaj enkrat v življenju.

Znanstveni odgovor

Vagina je prilagodljiva in lahko sprejme penise vseh velikosti. Ne obstaja fiziološki razlog, zaradi katerega bi daljši penis nudil več užitka ženski. Lahko je prav nasprotno, saj prva tretjina vagine vsebuje največ živčnih končičev, kar pomeni, da stimulacija tega predela nudi največ ugodja.

V novejših raziskavah so ugotovili, da ima kar 90% žensk raje debelejši kot daljši penis.

Vsak penis je drugačen od drugega in ima svoje karakteristike, ki ga naredijo bolj ali manj privlačnega. Ne obstaja odgovor, ki bi nam povedal, kaj imajo rade prav vse ženske, večina pa se strinja vsaj glede ene stvari – dolžina penisa ni tako pomembna kot veščine, ki jih ima moški.

prejšnji članek
Slavna pevka ima v resnici takšen trebušček!
Svet slavnih
Slavna pevka ima v resnici takšen trebušček!
naslednji članek
Slavna pevka poškodovana in dotolčena!
Svet slavnih
Slavna pevka poškodovana in dotolčena!
#nasazenazenska
nasazenazenska