sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

O tem vam bodo moški najpogosteje lagali!

12. 10. 2016; 04.10
Avtor: D. B.
moški, laž

foto: Pixabay

Česa se moški sramujejo in o čem lažejo?

1. O letih

Že v najstniških letih se moški, da bi bili videti bolj odgovorni, pogosto lažejo, da so vsaj pet let starejši, kot tudi v resnici so. Sčasoma pa se situacija začne obračati. Štirideseta tako pri moških počasi, a zagotovo postanejo trideseta. 

2. O višini

Eden največjih kompleksov pri moških je višina. Moški nizke rasti so pogosto nesamozavestni poleg lepotic v vrtoglavih čevljih s peto. Če je vaš partner približno enake višine kot vi, nikar ne pretiravajte s petkami.

3. O prihodkih

Avtomobili in denar so sanje vsakega moškega. Danes, ko je zunanjost bolj pomembna kot notranja lepota, je težko ostati ravnodušen. Zaradi tega se moški počutijo "močnejši", če vas v danem trenutku opomnijo, kako dobro jim gre na finančnem področju.

4. O kozmetiki in negi

Čeprav je kozmetika žensko področje, vse več moških odkriva čare gladke kože in sijočih ter dišečih las. Čeprav vam tega ne bodo priznali, je večina moških navdušenih nad proizvodi za nego obraza, telesa in las.

5. O telesni teži

Teža je zagotovo nekaj, o čemer ne želi govoriti vsaka ženska. Kadar je to potrebno, se bo vsaka brez vesti zlagala. Enako je z moškimi, dodali ali odvzeli bodo nekaj kilogramov. Raziskave so pokazale, da kar 60 odstotkov moških laže o svoji telesni teži. 

6. O spolni aktivnosti
Spolna moč je zelo močno orožje, posebej v pogovorih. Zaradi tega moški pogosto pretiravajo in lažejo. Lažejo predvsem samski moški, ki med seboj tudi tekmujejo.

7. O velikosti penisa


To področje zagotovo ne potrebuje posebnega pojasnila, saj je bila velikost penisa od nekdaj dokaz moškosti. Čeprav velikost ne zagotavlja kvalitete, kar lahko potrdi veliko žensk. O podrobnostih ne bomo govorili. 

prejšnji članek
Horoskop: S kom vas čaka pekel in kdo bo idealen soprog?
Horoskop
Horoskop: S kom vas čaka pekel in kdo bo idealen soprog?
naslednji članek
Ko moški mislijo na seks, potem delajo takšne poteze
Zdravje
Ko moški mislijo na seks, potem delajo takšne poteze