državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Njen in njegov kotiček

17. 4. 2016; 12.30
Avtor: sn
omara

omara foto: dreamstime

Če želimo, da bo prostor v naši omari izrabljen do zadnjega kotička, potrebujemo v njej police za perilo, predale za srajce in puloverje ter toliko prostora za obešanje daljših in krajših oblačil, kot jih zahteva naš način oblačenja.

Naj vam ne bo žal denarja, ki ga boste odšteli za posebne obešalnike za hlače, globoke ali plitve predale, posebne predale za kravate in pasove, obešalnike za rute in šale ali za mehanizem, s katerim boste lahko palico z visoko obešenimi oblačili spustili v normalno višino in jo nato spet dvignili.

Dobra osvetljenost

Notranjost omare lahko osvetljujejo žarometi, pritrjeni na stropu pred njo, lahko so vgrajeni v zgornjo stran omare, lahko pa namesto palice za obešanje oblek vgradimo v omaro posebno svetlobno cev. Staro, temno in nepregledno omaro lahko osvetlimo s posebno baterijsko svetilko, ki jo lahko pritrdimo na steno ali na vrata omare.

omara foto: dreamstime

Njegov kotiček

Tisti del omare, ki je namenjen močnejšemu spolu, naj ima v spodnjem delu obešalnike za hlače, izvlečne police za zložene srajce, pasove in kravate. Če se bodo obešalniki za hlače dali izvleči, bodo hlače vedno brezhibno obešene. V zgornjem delu naj visijo suknjiči in srajce na obešalnikih. Kravate lahko visijo tudi na posebnem preglednem in dobro osvetljenem obešalniku.

Njen kotiček

Tisti del omare, v katerem bodo viseli njen plašči in obleke, mora biti visok približno 160 centimetrov. Na isto višino lahko v racionalno opremljeni omari obesite spodaj krila in hlače, zgoraj pa bluze in suknjiče.



prejšnji članek
Ženske bradavice - težave in posebnosti
Moda&Lepota
Ženske bradavice - težave in posebnosti
naslednji članek
Znana pevka umirala s svojo malo deklico v naročju
Svet slavnih
Znana pevka umirala s svojo malo deklico v naročju