boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Seksi gospodinjska opravila

14. 4. 2016; 04.15
Avtor: Inja Jurič
uvodna

foto: Dreamstime

Bodite inovativni in partnerja povabite, naj sodeluje pri vaših gospodinjskih opravilih. Če bo v povabilu zaslutil obet, se vam bo z veseljem pridružil.

Marljive gospodinje se lahko hitro prelevijo v seksi ljubimke, lahko pa združijo prijetno s koristnim in vnesejo nekaj erotike med vsakdanja gospodinjska opravila, ki bi sicer lahko postala dolgočasna. 

Kuhanje
Da gre ljubezen skozi želodec, je splošno znano, vi pa si med kuhanjem za spremembo oblecite samo predpasnik in hrano pokušajte tako, da obliznete kuhalnico in si grižljaj počasi nesete k ustom, pri tem pa svojega dragega gledate neposredno v oči. Mešalo se mu bo.

Nalaganje perila v pralni stroj

Dragi gleda televizijo, vi pa mimo njega prinesete košaro z umazanim perilom. Če boste to storili v mini krilu in visokih petah, boste gotovo preusmerili njegovo pozornost z zaslona nase. In če vam bo sledil, se pri nalaganju perila v stroj nagnite globoko naprej in počasi zlagajte vanj kos za kosom, pri tem pa partnerju namenite nekaj seksi pogledov.

Brisanje prahu

Prelevite se v seksi sobarico in začnite brisati prah, ko je on najbolj zaposlen z delom za računalnikom. Počasi si slačite kos za kosom in se mimogrede dregnite obenj s kakšnim od svojih vitalnih delov. Nato lahko »delo« zaključita kar na njegovi delovni mizi.

prejšnji članek
Adijo, strupi v telesu!
Zdravje
Adijo, strupi v telesu!
naslednji članek
Ne zadušite ljubezni
Zdravje
Ne zadušite ljubezni