boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Tudi vaša kopalnica je lahko taka

16. 4. 2016; 10.15
Avtor: K.S.
uvodna

foto: eBay

Ste si že kdaj privoščile barvno tuširanje? Sedaj je to na voljo vsem, saj se tovrstne kopalniške pripomočke dobi že v vsaki bolje založeni trgovini. Največ pa seveda na spletu.

Led osvetlitev je eden od zadnjih trendov tudi pri notranji opremi in kakor vse dobro vemo, lahko pravilno izbrana barvna osvetlitev spremeni naše razpoloženje. Led lučke je zadnje čase mogoče dobiti prav povsod. Pri nakupu nove kuhinje ali dnevne sobe boste naletele na kup artiklov, ki že imajo inštalirane barvne lučke. Lahko jih pa tudi same dodate, le malo domišljije uporabite in vaš dom bo popolnoma spremenjen … Pa brez premikanja pohištva ali nakupovanja novih omar, miz, polic … Le prave luči v pravi kot in vaš bivalni prostor bo dobil čisto novo, drugačno dimenzijo.

Pisano v kopalnici 

foto: eBay

Tovrstne luči pa lahko uporabljamo tudi v kopalnici in to na različne načine. Lahko si jih omislimo v pipi ali pa kar v tušu. Če še niste preskusile osvetljenih tušev in če imate rade take zadeve, je sedaj pravi čas za to. Poletje se je poslovilo in sedaj se bomo morale čim bolj razvajati tudi med domačimi stenami. Torej, začnimo v kopalnici.

V fotogaleriji si lahko ogledate modele, ki so na razpolagi na spletu. Skoraj vsi imajo le tri osnovne barve, ki se spreminjajo glede na temperaturo vode. Modra, ko je voda hladna, zelena, ko je primerna za tuširanje, rdeča pa ko je voda vroča.

Zabava tudi za najmlajše 

foto: eBay

Če imate težave, ko želite vašega otroka pripraviti na večerno tuširanje ali kopanje, je svetlobna zabava lahko prava rešitev. Ugasnite nekaj luči in mačku ali malčici povejte, da bo tuširanje nekaj čisto novega. Zabava in čistoča zagotovljeni!

Pazljivo, ko kupujete prek spleta! 

foto: eBay

Nekaj artiklov, ki imajo dokaj zmerne cene, je moč dobiti tudi na slovenskih trgovinskih policah. Če pa si želite pipo, ki vas bo spominjala na barvni slap, je kar najbolje, da pobrskate po spletu. Seveda je pri naročilih izdelkov iz tujine oziroma izdelkov, ki so locirani izven Evropske Unije, potrebna dodatna pazljivost. Ne smete pa pozabiti tudi, da če si boste privoščile barvni slap iz Kitajske za približno 50 evrov, vas bo ta čez kak teden počakal na carini, kjer boste morale zanj ošteti še nekaj deset evrov.

foto: eBay

Najcenejša oblika barvne zabave v kopalnici? Samo lepljive lučke, ki sicer trajajo le kak teden, a vseeno polepšajo dnevna opravila.

Jakob Omrzel na Slovaškem foto: KK Adria Mobil

Pa še opozorilo - Tovrstna osvetljava ni električna in da vam slučajno ne pade na pamet, da se boste v kopalnici poigravale z električnimi svetilkami. To je, kot veste, lahko smrtno nevarno. 

foto: eBay

foto: eBay

foto: eBay

foto: eBay

foto: eBay

foto: eBay

foto: eBay

foto: eBay

foto: eBay

foto: eBay

prejšnji članek
Jejte bakterije!
Zdravje
Jejte bakterije!
naslednji članek
Dieta s skrivno sestavino - hruško!
Zdravje
Dieta s skrivno sestavino - hruško!