stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Slovenija v žaklju ali ko je dovoljeno vse

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Pomladno razvajanje v The Amauris Vienna

21. 3. 2024; 03.30
Avtor: Oglasno sporočilo
TheAmaurisVienna_Executive_Suite
Pomlad je čas prebujanja in preobrazbe, ko narava odvrže svojo belo zimsko odejo in zaživi v barvitih odtenkih. Dolgo pričakovani sončni žarki preženejo turobno vzdušje zimskih dni in vabijo k novim doživetjem.

Med destinacijami, ki zablestijo v pomladnem času je tudi Dunaj in The Amauris Vienna, nov butični luksuzni hotel, ki ne ponuja zgolj prenočišča v srcu čarobnega mesta, temveč ustvarja pravi mali raj za uživanje v lepotah pomladi.

Pomladni oddih po hladnih zimskih dneh ob obisku The Amauris Vienna postane prav posebno doživetje. Lično urejen hotel za sabo namreč nosi prav posebno zgodbo. Amauris je vrsta metulja, ki je znan po svoji milini in lepoti. Njegove barve so črna in bela, kar se odraža tudi v oblikovanju novega hotela Relais & Châteaux, The Amauris Vienna. Metulji so prefinjene in lepe živali, stvar zapletenega pomena in lepote.

Prvi stik z nepozabnimi doživetji in raziskovanjem bogate zgodovine nekdanje habsburške monarhije gostom tako ponuja že sam hotel. Zgradba zgrajena leta 1860 pod vodstvom Flatticha in Schuhmanna, ohranja zgodovinski pridih, ki mu ga daje brezčasno stopnišče iz 19. stoletja. Eden izmed izjemnih elementov so tudi skrbno izbrane tapete, kjer vsaka prikazuje drugačno perspektivo očarljivega Dunaja. Predstavljajo okna v bogato kulturo in zgodovino mesta. Piko na i popotovanju po tem čarobnem mestu, dodajo številni parki in vrtovi z vrsto drevoredov in pisanega cvetja, ki so primerni za dolge sprehode in odkrivanje skritih kotičkov.

The Amauris Vienna predstavlja odlično izhodišče in priložnost za popolno razvajanje. Je oaza udobja, kjer se lahko gostje prepustijo razvajanju v elegantnem in mirnem okolju. Del oaze sta tudi bazen in wellness hotela, ter gurmanska restavracija Glasswing, ki po dolgem dnevu sprehajanja po mestu, ponujajo edinstveno priložnost za regeneracijo in sprostitev. Izjemen dan pa zahteva kakovosten oddih, ki ga lahko gostje doživijo v enem izmed 62 ekskluzivnih apartmajev, ki bodo navdušili prav vsakega.

Restavracijo dopolnjuje tudi Glasswing Bar & Bistro, s čudovito teraso nasproti državne opere, ki v toplejših prihajajočih večerih predstavlja popolno mesto za druženja. Tudi ta del pa ne ostaja brez svoje posebne zgodbe. Glasswing je namreč, tako kot Amauris, vrsta metulja, katerega posebnost so prozorna krila. Glasswing metulji so najbolj znani po svoji lepoti, zapletenosti in edinstvenosti, kar kot navdih za kreacije uporablja tudi barman Maximilian Wölle, ki vsakemu gostu obisk spremeni v izjemno doživetje.

The Amauris Vienna v objemu pomladi postane več kot le nastanitev. Predstavlja začetek in konec nepozabnega oddiha, popolnega razvajanja in spoznavanja kulture, lepot in okusov Dunaja. Vzdušje pomladi s ponudbo hotela ustvari odlično kombinacijo za pomladni oddih, ki ga obiskovalci ne pozabijo nikoli.

prejšnji članek
Prepoznajte simptome: Zaradi stresa se lahko vname želodčna sluznica
Zdravje
Prepoznajte simptome: Zaradi stresa se lahko vname želodčna sluznica
naslednji članek
Na vrtu: 3 manj znana, a zdravilna zelišča
Življenjski slog
Na vrtu: 3 manj znana, a zdravilna zelišča
#obraziavenija
obraziavenija