|
česna |
|
masla |
|
olivnega olja |
|
slanih inčunovih filejev |
|
sveže mletega črnega popra |
|
goste sladke smetane |
|
cvetače |
|
stebla belušne zelene |
|
korenčki |
|
gomolj zelene |
|
glavici treviškega radiča |
|
zelena bučka |
|
rdeča paprika |
sveža zelenjava, file inčuni, olivno olje, sladka smetana
Zelenjavo očistimo, umijemo in osušimo, korenček in zeleno narežemo na 10 cm dolge paličice. Česen olupimo in pretlačimo. Inčunove fileje sesekljamo in zmečkamo.
V manjši kozici na blagem ognju stopimo maslo in olje, dodamo česen in fileje. Mešamo in segrevamo, dokler se fileji ne stopijo, nato popramo in med mešanjem postopoma prilijemo smetano. Zmes prelijemo v posodo za fondi in ponudimo z narezano surovo zelenjavo in koščki popečenega kruha.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.