|
artičoki |
|
narezane kuhane ali pečene govedine |
|
listi zelene solate |
|
paradižnik |
|
manjša kumara |
|
sesekljanega peteršilja |
|
soli |
|
popra |
|
olivno olje in limonin sok ali kis po okusu |
artičoke, kuhana govedina, solata
Artičoki očistimo in v slani vodi skuhamo do mehkega. Kuhani artičoki dobro odcedimo in narežemo, dodamo peteršilj, prelijemo z oljem in limoninim sokom ali kisom ter pustimo 20 minut, da se okusi prepojijo.
Na pladenj naložimo solatne liste, rezine kumare in paradižnika, na vrh damo artičoke, vse po okusu začinimo s soljo, poprom, oljem in limoninim sokom ali kisom ter okrasimo s peteršiljem in svežim koprom.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.