|
masla |
|
na drobne kocke narezani šalotki |
|
na kocke narezanega bučnega mesa |
|
čiste kokošje juhe |
|
mleka |
|
kisle smetane |
|
zmletih klinčkov |
|
limona |
|
morske soli |
Za poživitev dneva ali noči.
V velikem loncu segrejemo maslo, dodamo šalotko, mešamo in pražimo od 4 do 6 minut, da postane steklasta. Nato dodamo bučno meso, prilijemo juho in mleko, primešamo smetano, solimo in zavremo.
Na nizki temperaturi pokrito kuhamo 15 minut, nato vse zmečkamo, kakor bi zmečkali krompir, in prepasiramo skozi cedilo. Pri tem gre bučno meso v nič, vendar bo juha zato toliko bolj nežna. Pokusimo, po potrebi začinimo in postrežemo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.