|
(1 skodelica) bulgurja (lahko kuskusa) |
|
sira za žar |
|
manjše kumare |
|
češnjevega paradižnika |
|
soli in popra |
|
olivnega olja |
|
vinskega kisa |
|
sesekljanega peteršilja |
bulgur, sir za žar, kumara, paradižniki....
Bulgur v slani vodi skuhamo po navodilih, ki so napisana na vrečki. Ko je kuhan, ga stresemo v skledo, premešamo in pustimo, da se ohladi.
Sir narežemo na kocke in jih v ponvi popečemo. Kumaro umijemo in narežemo na koleščke, če ima zelo debelo lupino, jo pred tem olupimo. Paradižnike prepolovimo in jih posolimo.
Ohlajenemu bulgurju dodamo popečen sir, prepolovljene paradižnike in koleščke kumare, premešamo in po potrebi dosolimo in popramo. Nato vse prelijemo z oljem in kisom, potresemo s peteršiljem in premešamo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.