|
bulgurja |
|
jajčevec |
|
moke |
|
olja |
|
čebula |
|
rdeče in 0.5 kosa zelene paprike |
|
dimljenega sira v kosu |
|
soli |
|
popra |
|
olivnega olja |
|
belega vinskega ali jabolčnega kisa |
bulgur, jajčevec, sir
Bulgur vsujemo v 5 dl vrele slane vode, kuhamo približno 10 minut in odstavimo. Jajčevec narežemo na kocke, jih solimo in poprašimo z moko ter v ponvi na 3 žlicah olja zlato ocvremo.
Čebulo olupimo in narežemo na lističe ali kockice, papriko na kocke. Sir prav tako narežemo na kocke. Odcejenemu bulgurju primešamo papriko, čebulo, jajčevce in sir, po okusu dosolimo in popramo ter prelijemo z olivnim oljem in belim kisom.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.