Bulgur z jajčevci v solati

Čas priprave:

15 min

Tip jedi:

Solate

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5. AktivnaZahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Bulgur z jajčevci v solati
Sestavine
Št. oseb
bulgurja
jajčevec
moke
olja
čebula
rdeče in 0.5 kosa zelene paprike
dimljenega sira v kosu
soli
popra
olivnega olja
belega vinskega ali jabolčnega kisa

Opis

bulgur, jajčevec, sir

Priprava

Bulgur vsujemo v 5 dl vrele slane vode, kuhamo približno 10 minut in odstavimo. Jajčevec narežemo na kocke, jih solimo in poprašimo z moko ter v ponvi na 3 žlicah olja zlato ocvremo.

Čebulo olupimo in narežemo na lističe ali kockice, papriko na kocke. Sir prav tako narežemo na kocke. Odcejenemu bulgurju primešamo papriko, čebulo, jajčevce in sir, po okusu dosolimo in popramo ter prelijemo z olivnim oljem in belim kisom.

#nasazenazenska
nasazenazenska

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.