|
piškotnih drobtin |
|
masla |
|
beljak |
|
sira mascarpone |
|
četrtmastne skute |
|
sladkorja |
|
jajc |
|
češenj |
|
sladke smetane |
|
vanilijevega sladkorja |
|
praženih mandljev za okras |
Najboljše torte z okusom sadja
Piškotne drobtine zmešamo z raztopljenim maslom in beljakom. Maso razporedimo v model za torto premera 22 cm in malo potlačimo.
Jajci in sladkor penasto stepemo. Skuto in mascarpone zmešamo skupaj in primešamo v jajčno zmes. Po podlagi razporedimo češnje, ki smo jim prej odstranili koščice, jih prelijemo s kremo in zmes poravnamo. Torto pečemo 50 minut na 165 stopinjah. Ko je torta pečena, jo v modelu ohladimo. Sladko smetano skupaj z vaniljinim sladkorjem stepemo in z njo premažemo ohlajeno torto. Odstranimo obroč, zrežemo na dvanajst kosov ter okrasimo s svežimi češnjami in praženimi mandlji.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.