|
na manjše kocke narezane govedine |
|
olja |
|
sesekljan ali pretlačen česen |
|
na kocke narezana zelena paprika |
|
sladke paprike |
|
zdrobljenega čilija |
|
nasekljanega olupljenega paradižnika (lahko iz pločevinke) |
|
rdečega fižola (iz pločevinke) |
|
kuhanega dolgozrnatega riža |
govedina, riž, zelena paprika
V posodi segrejemo olje, dodamo kocke mesa, mešamo in pražimo nekaj minut, nato dodamo čebulo, česen in zeleno papriko. Mešamo in pražimo še nekaj minut, nato dodamo sladko papriko, čili in paradižnik, premešamo in pokrito dušimo toliko časa, da se meso zmehča.
Ko je meso mehko, dodamo splaknjen in odcejen fižol in riž, premešamo in na zmernem ognju dušimo še približno 5 minut, da se vse pregreje. Jed ponudimo v skledicah, po želji dodamo še kislo smetano in zraven postrežemo kakšno solato.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.