|
manjša ciplja na osebo |
|
manjše čebule |
|
manjši paradižniki |
|
olja |
|
olivnega olja |
|
svežega peteršilja |
|
sesekljanih svežih zelišč (rožmarina, timijana, origana, koprca) |
|
soli |
|
popra |
cipli, zelišča, paradižnik
Ribe očistimo. Čebulo olupimo in narežemo na kolobarčke. Paradižnike narežemo na koleščke. Peteršilj sesekljamo, zmešamo s sesekljanimi zelišči, soljo, poprom in olivnim oljem. V očiščeno trebušno votlino vsake ribe damo nekaj zeliščne mešanice z oljem.
Pečico ogrejemo na 190 stopinj. Pekač namažemo z oljem, obložimo s kolobarčki čebule in koleščki paradižnika. Ribe zložimo v pekač in jih premažemo s preostalo zeliščno mešanico. Pekač postavimo v ogreto pečico in pečemo približno 30 minut.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.