|
mladega stročjega fižola |
|
kumara |
|
zreli podolgovati paradižniki brez pešk |
|
stebla pora |
|
prekajenih piščančjih ali puranjih prsi |
|
soli |
|
popra |
|
sladko-pekoče čilijeve omake (po želji) |
|
olja |
|
belega vinskega kisa |
stročji fižol, paradižnik, piščančje ali puranje prsi
Fižol očistimo in narežemo na kose, nato ga skuhamo v slani vodi. Kumaro olupimo, po dolžni prerežemo, če je potrebno, z žličko odstranimo semena, nato jo narežemo na koščke. Por in paradižnik narežemo na koleščke. Prekajeno meso narežemo na tanke rezine.
Vso zelenjavo damo v skledo, solimo in popramo, prelijemo z oljem in kisom, dodamo še sladko-pekočo čilijevo omako in premešamo. Nazadnje dodamo še prekajeno meso in postrežemo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.