Dunajski zrezki

Čas priprave:

0 min

Tip jedi:

Mesne jedi

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5. AktivnaZahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Dunajski zrezki
Sestavine
Št. oseb
telečji zrezki po 140 g
olja
drobtin
moke
jajci
limone
soli

Opis

telečji zrezki, drobtine, jajca

Priprava

Jajca razžvrkljamo, zrezke pa potolčemo, da so debeli 7 milimetrov. Nato jih posolimo ter povaljamo v moki, jajcih in drobtinah.

V ponvi segrejemo olje. Na njem zlato rumeno ocvremo zrezke z obeh strani, zadostujejo 3 minute po vsaki strani.

Postrežemo jih z rezino limone, vejico peteršilja in krompirjevo solato.

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.