|
mlete govedine |
|
sojinih kosmičev |
|
čiste juhe |
|
jajci |
|
naribana čebula |
|
nariban korenček |
|
naribana bučka |
|
mešanice posušenih zelišč |
|
soli |
|
popra |
|
drobtin |
|
olja |
mleta govedina, sojini kosmiči, zelenjava
Sojine kosmiče za 15 minut namočimo v topli juhi, nato jih zmešamo z mesom. Dodamo stepeni jajci, naribano čebulo, korenček in bučko, zelišča, solimo in popramo. Nazadnje primešamo drobtine, zmes z rokami pregnetemo in z vlažnimi rokami oblikujemo manjše polpete.
Polpete damo v ponev z vročim oljem, čez nekaj časa znižamo temperaturo, da se preveč ne zapečejo. Ko na spodnji strani svetlo porjavijo, jih obrnemo in spečemo še na drugi strani.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.