|
na kocke narezane mehke govedine |
|
olivnega olja |
|
sesekljane čebule |
|
moke |
|
zmlete kumine |
|
rjavega sladkorja ali medu |
|
svetlega piva |
|
čiste juhe |
|
tekočega jogurta |
|
lovorov list |
|
soli |
|
popra |
govedina, svetlo pivo, jogurt
V skledi zmešamo pivo, juho in jogurt. Kocke mesa prepražimo na vročem olju, potresemo s kumino in jih preložimo na krožnik. Na olju prepražimo čebulo, da se zmehča, vendar ne sme preveč porumeneti.
Čebulo potresemo z moko in sladkorjem ali dodamo med, premešamo in prilijemo mešanico piva, juhe in jogurta. Meso damo nazaj v posodo, dodamo lovorov list, zavremo in na zmernem ognju pokrito kuhamo 2 uri.
Med kuhanjem po okusu solimo in popramo in večkrat premešamo. Če je potrebno, prilijemo še malo juhe. Ko je meso mehko in se omaka zgosti, jed ponudimo s polento.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.