|
težak kunec, narezan na 6 kosov |
|
svetlega piva |
|
olivnega olja |
|
baby korenčka (ali narezanega korenja) |
|
velika sesekljana čebula |
|
sesekljano steblo belušne zelene |
|
lovorov list |
|
soli |
|
popra |
|
kurkume (po želji) |
kunec, korenje, pivo
V primerno veliki posodi na 1 žlici olja popečemo kose kunca, nato jih preložimo na krožnik. V posodo damo še 1 žlico olja, sesekljano čebulo in zeleno, pražimo in mešamo, da se čebula zmehča. Nato dodamo korenček, lovorov list in kurkumo, solimo in popramo.
Prilijemo pivo, premešamo, kose kunca damo nazaj v posodo in pokrito dušimo približno 45 minut. Jed ponudimo s pečenim ali kuhanim krompirjem ali z rižem.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.