sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

njena.si
njena.si njena.si
Kunec in korenje v omaki s pivom

Čas priprave:

45 min

Tip jedi:

Glavne jedi

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5. AktivnaZahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Kunec in korenje v omaki s pivom
Sestavine
Št. oseb
težak kunec, narezan na 6 kosov
svetlega piva
olivnega olja
baby korenčka (ali narezanega korenja)
velika sesekljana čebula
sesekljano steblo belušne zelene
lovorov list
soli
popra
kurkume (po želji)

Opis

kunec, korenje, pivo

Priprava

V primerno veliki posodi na 1 žlici olja popečemo kose kunca, nato jih preložimo na krožnik. V posodo damo še 1 žlico olja, sesekljano čebulo in zeleno, pražimo in mešamo, da se čebula zmehča. Nato dodamo korenček, lovorov list in kurkumo, solimo in popramo.

Prilijemo pivo, premešamo, kose kunca damo nazaj v posodo in pokrito dušimo približno 45 minut. Jed ponudimo s pečenim ali kuhanim krompirjem ali z rižem.

#nasazenazenska
nasazenazenska