|
perutninske klobase |
|
korenčka |
|
steblo pora ali 1 čebula |
|
glavice mladega zelja |
|
rumena mesnata paprika |
|
olja |
|
soli in popra |
perutninska klobasa, zelenjava
Zelenjavo očistimo in narežemo. Klobase narežemo na koleščke. V posodi segrejemo olje, dodamo koleščke klobase in jih na hitro malo popečemo, nato jih preložimo na krožnik.
V isto posodo damo narezano zelenjavo, mešamo in pražimo, da se zelenjava malo zmehča. Nato solimo in popramo, prilijemo približno 2 dl vode, dodamo koleščke klobase in pokrito dušimo še približno 15 minut, da se zelenjava zmehča, vendar ne razpade. Enolončnico ponudimo s kruhom, kuhanim krompirjem ali krompirjevim pirejem.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.