|
piščančjega fileja |
|
belih in 4 zelenih špargljev |
|
čebule |
|
večjega korenčka |
|
gomolja zelene |
|
rdeče paprike |
|
olja |
|
soli in popra |
|
azijskih jajčnih rezancev |
piščančji file, šparglji, azijski jajčni rezanci...
Piščančji file narežemo na trakce, solimo in popramo. Šparglje očistimo in narežemo na koščke, olupke in odrezke v 4 dl malo osoljene vode kuhamo 10 minut. Zelenjavo očistimo in olupimo. Čebulo narežemo na lističe, korenček na koleščke, zeleno na kockice ali paličice, papriko na kockice.
V večjem voku ali posodi segrejemo olje, dodamo trakce mesa in jih popečemo. Dodamo še zelenjavo, pražimo in mešamo nekaj minut, nato prilijemo precejeno špargljevo juho in pokrito kuhamo še 15 minut.
Rezance damo v skledo, jih prelijemo s kropom in pustimo stati 5 minut. Na koncu kuhanja enolončnici dodamo odcejene jajčne rezance, po okusu dosolimo in popramo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.