|
na kockice narezanih svežih svinjskih reber brez kosti |
|
na kocke narezane buče |
|
čebula |
|
gomoljne zelene |
|
glavice ohrovta |
|
manjša rdeča paprika |
|
zrel paradižnik |
|
olja |
|
soli |
|
popra |
|
čilija (po želji) |
|
čiste juhe ali vode in 1 jušna kocka |
|
peteršilja |
svinjina, buča, ohrovt
Zelenjavo očistimo in čebulo narežemo na lističe, zeleno na kockice, ohrovt na trakce, papriko na kvadrate, paradižnik nasekljamo. V primerno veliki posodi najprej na olju popražimo meso, ga posolimo in popramo.
Mesu dodamo čili, čebulo, zeleno, ohrovt in papriko, mešamo in pražimo nekaj minut. Nato dodamo paradižnik in kocke buče, prilijemo vročo juho ali vodo in nadrobljeno jušno kocko, zavremo in kuhamo od 20 do 30 minut. Nazadnje enolončnico potresemo s sesekljanim peteršiljem in ponudimo s svežim ali popečenim kruhom.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.