Črne oči 1 Dobra karma

Skrivnostni otroci s črnimi očmi (3. del)

Rikki Neave Svet24.si

Je šestletnika zadavil 13-letnik? Golo truplo ...

angelca likovic pl2 Reporter.si

Angelca Likovič navija za Janšo: Janez naj čim ...

Državni zbor-Parlament Svet24.si

Se bo etika poslancev zaradi 12 členov kodeksa ...

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

gaja1 Njena.si

Seksi slovenska pevka priznala, da je imela 85 ...

Iva Pahor Martelanc Njena.si

Umrla je mati Boruta Pahorja

Čas priprave:

Skupni čas 1 h 10 min

Tip jedi:

Tip jedi Predjedi in prigrizki

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5. AktivnaZahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Sestavine
1 žlica oljčno olje
3 kosi por
400 g listnato testo (razvaljano)
150 g kremni sir z zelišči
4 rezine Slanina
100 g sir (nariban)

Opis

Hitro pripravljen prigrizek.

Priprava

Por očistite in na tanko narežite. Na manjše koščke narežite tudi slanino. Pečico segrejte na 200 stopinj Celzija (ventilatorsko na 180). Namastite pekač oz. ga obložite s papirjem za peko.

V ponvi segrejte olje in na njem počasi dušite por, da se zmehča. Testo razprostrite po pekaču in ga premažite s kremnim sirom. Okoli pustite nenamazan 3 cm rob. Po namazu razporedite por, slanino in nariban sir.

Zavihajte robove testa čez nadev in pecite približno 20 minut, do zlato rumene barve.