1_senidah Svet24.si

Modna kameleonka je pokazala, koga ljubi

princ-filip, pogreb, harry, william Svet24.si

FOTO: Tako daleč narazen sta stala William in ...

jansa pahor bobo Reporter.si

Šarec: Še malo in bosta Janša in Pahor »non ...

starejši, prepir Svet24.si

Ozadje drame, ki spremlja ustanavljanje urada za ...

DiTjlBYXkAEGfrn Necenzurirano

Afera "non-paper": Janšev molk, ki pove vse ...

Filip 2017 2 Odkrito.si

Domnevne afere in ostri jezik kraljičinega moža

Anuša Kodelja Njena.si

Zasebna strast mlade gralke Najinih mostov

Čas priprave:

Skupni čas 1 h 10 min

Tip jedi:

Tip jedi Predjedi in prigrizki

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5. AktivnaZahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Sestavine
1 žlica oljčno olje
3 kosi por
400 g listnato testo (razvaljano)
150 g kremni sir z zelišči
4 rezine Slanina
100 g sir (nariban)

Opis

Hitro pripravljen prigrizek.

Priprava

Por očistite in na tanko narežite. Na manjše koščke narežite tudi slanino. Pečico segrejte na 200 stopinj Celzija (ventilatorsko na 180). Namastite pekač oz. ga obložite s papirjem za peko.

V ponvi segrejte olje in na njem počasi dušite por, da se zmehča. Testo razprostrite po pekaču in ga premažite s kremnim sirom. Okoli pustite nenamazan 3 cm rob. Po namazu razporedite por, slanino in nariban sir.

Zavihajte robove testa čez nadev in pecite približno 20 minut, do zlato rumene barve.