|
oljčno olje |
|
por |
|
listnato testo (razvaljano) |
|
kremni sir z zelišči |
|
Slanina |
|
sir (nariban) |
Hitro pripravljen prigrizek.
Por očistite in na tanko narežite. Na manjše koščke narežite tudi slanino. Pečico segrejte na 200 stopinj Celzija (ventilatorsko na 180). Namastite pekač oz. ga obložite s papirjem za peko.
V ponvi segrejte olje in na njem počasi dušite por, da se zmehča. Testo razprostrite po pekaču in ga premažite s kremnim sirom. Okoli pustite nenamazan 3 cm rob. Po namazu razporedite por, slanino in nariban sir.
Zavihajte robove testa čez nadev in pecite približno 20 minut, do zlato rumene barve.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.