Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

luna-dekle Svet24.si

Tedenski horoskop: Luna nam bo v odnose prinesla ...

sanje Petisvet.si

Tako se bolezen najavi v sanjah!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

šaban šaulić Svet24.si

VIDEO: Tečejo solze: oglasila se je družina ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

5. Ula Ložar – Fridays - foto Adrijan Pregelj Njena.si

Tekmovalka EME že izdala videospot

Čas priprave:

Skupni čas 30 min

Tip jedi:

Tip jedi Solate

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5. AktivnaZahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Sestavine
2 kosa piščančji zrezek
1 žlička origano
1 žlička kosmiči čilija
1 žlica oljčno olje
1 ščepec sol
1 ščepec poper
1 kos rdeča čebula
1 strok Česen
1 šopek koriander
2 pesti rukola
1 šopek peteršilj
1 žlica oljčno olje
1 žlica vinski kis

Opis

Enostavna solata z obilico vitaminov.

Priprava

Po potrebi potolcite zrezke, da bodo debeli 1 cm. Nato jih premažite z oljem in začinite z origanom, kosmiči čilija, soljo in poprom.

Čebulo in česen čim bolj drobno sesekljate. Eno žlico oljčnega olja zmešajte z eno žlico kisa, soljo, poprom ter sesekljano čebulo in česnom.

Operite rukolo, koriander in peteršilj. Rukoli odstranite trda stebla, peteršilju in koriandru pa obtrgajte listke.

Segrejte rebrasto ponev (ali navadno) in na njej pecite piščanca po 3 do 4 minute na vsaki strani. Pečenega preložite na desko in pustite počivati 5 minut. Nato ga narežite.

S prelivom zmešajte rukolo, peteršilj in koriander in na vrh naložite rezine piščanca.