|
piščančji zrezek |
|
origano |
|
kosmiči čilija |
|
oljčno olje |
|
sol |
|
poper |
|
rdeča čebula |
|
Česen |
|
koriander |
|
rukola |
|
peteršilj |
|
oljčno olje |
|
vinski kis |
Enostavna solata z obilico vitaminov.
Po potrebi potolcite zrezke, da bodo debeli 1 cm. Nato jih premažite z oljem in začinite z origanom, kosmiči čilija, soljo in poprom.
Čebulo in česen čim bolj drobno sesekljate. Eno žlico oljčnega olja zmešajte z eno žlico kisa, soljo, poprom ter sesekljano čebulo in česnom.
Operite rukolo, koriander in peteršilj. Rukoli odstranite trda stebla, peteršilju in koriandru pa obtrgajte listke.
Segrejte rebrasto ponev (ali navadno) in na njej pecite piščanca po 3 do 4 minute na vsaki strani. Pečenega preložite na desko in pustite počivati 5 minut. Nato ga narežite.
S prelivom zmešajte rukolo, peteršilj in koriander in na vrh naložite rezine piščanca.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.