|
mlada čebula |
|
maslo |
|
sladkor |
|
pasiran paradižnik |
|
sol |
|
poper |
|
origano |
|
testo za pico |
|
rožmarin |
|
posušen paradižnik |
|
rukola |
|
svež kozji sir |
Namesto, da jo naročite, jo raje naredite doma.
1. Čebulo očistimo in narežemo na obročke. Na 20 g masla jo popražimo, potresemo s sladkorjem in zalijemo s paradižnikovo kašo. Kuhljamo 5 minut, solimo, popramo, potresemo z origanom.
2. Testo razgrnemo in položimo v pekač. Namažemo s paradižnikovo omako in pečemo 10 minut na 220 stopinjah v pečici.
3. Rožmarin osmukamo in sesekljamo. Posušen paradižnik narežemo na trakove. Segrejemo 50 g masla, oboje popražimo
4. Rukolo operemo in po potrebi narežemo.
5. Sir nadrobimo in potresemo po pici, potem pa jo pečemo še 10 minut. Ko je pečena, jo potresemo z rukolo in pokapljamo z zeliščnim maslom.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.