|
neoluščen riž |
|
piščančji file |
|
mleta sladka paprika |
|
Česen |
|
bio limona |
|
mlada čebula |
|
rumena paprika |
|
rdeča paprika |
|
maslo |
|
sol |
|
poper |
|
sesekljan peteršilj |
Boljše od rižote.
Riž skuhamo in počakamo, da se popolnoma ohladi. Piščančje prsi narežemo na koščke. Česen olupimo in sesekljamo. Česen, naribano lupino polovice limone in papriko v prahu dodamo mesu in dobro premešamo.
Mlado čebulo in papriko očistimo in narežemo na koščke. Žlico masla segrejemo v voku ali posodi s širokim dnom. Dve minuti pražimo koščke paprik, potem pa dodamo meso in čebulo ter pražimo še 5 minut. Stresemo iz posode.
Na dveh žlicah masla popražimo riž in dodamo mesno-zelenjavno mešanico. Solimo, popramo. Potresemo s peteršiljem in nastrgano limonino lupino.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.