|
čebula |
|
Česen |
|
krompir |
|
grah |
|
zelenjavna osnova |
|
oljčno olje |
|
Smetana |
|
sol |
|
poper |
Primerna tudi za slavnostno večerjo.
Čebulo in česen olupite in sesekljajte. Krompir olupite in narežite na kocke.
V loncu segrejte olivno olje in na njem pri srednji temperaturi stekleno podušite čebulo, dodajte še česen, krompir in grah ter vse skupaj prepražite. Nato zalijte z osnovo in kuhajte približno 20 minut, da se krompir in grah zmehčata.
Odstavite, dodajte smetano in s paličnim mešalnikom ali v blenderju gladko zmiksajte. Po potrebi juho še pretlačite skozi cedilo, ponovno segrejte in ponudite z opečenimi kockami kruha.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.