|
moke |
|
masla |
|
sladkorja |
|
rumenjaki |
|
drobne soli |
|
nastrgane limonine lupine |
|
ruma |
|
olje za cvrenje |
|
mleti sladkor za posip |
Fini kvašeni flancati
Testo pripravimo in razvaljamo, kakor je opisano v receptu za mini krofke. S kolescem izrežemo pravokotnike velikosti 6 x 10 cm in v vsakega naredimo še po dve vzporedni zarezi.
. V veliki ponvi segrejemo za dobra dva prsta olja. Vzhajane flancate postopoma polagamo v vroče olje in jih po obeh straneh zlato ocvremo. Ocvrte flancate s penovko sproti pobiramo iz olja in jih prelagamo na papirnate brisače, da se odcedijo. Še tople flancate posujemo s sladkorjem in postrežemo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.