jan plestenjak, tanja seme Odkrito.si

Boleče slovo Jana Plestenjaka

challe1 Svet24.si

Challe Salle: Mami rad povem, da je imela vedno ...

joga Petisvet.si

Test: Kje ste na svoji poti?!

zoran predin_barbara šerbec_šerbi Svet24.si

Spomini na Šerbi: "Na oder smo jo pripeljali kar ...

duša 1 Svet24.si

Preverite: morda pri živem telesu umirate

Kendall Jenner, zlati globusi Najstnica.si

Pokazala je svoje dolge noge

lea sirk_presenecenje Njena.si

Lea Sirk: ne morem fuc***g verjeti

Čas priprave:

Skupni čas 40 min

Tip jedi:

Tip jedi Testenine in žita

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5. AktivnaZahtevnost 5 od 5
Sestavine
400 g špageti
400 g kremni sir z zelišči
2 kosa jajce
1 ščepec sol
1 ščepec poper
20 kosov manjši paradižniki
100 g nariban sir
3 žlice sesekljani koprc

Opis

S tem receptom pokažite svojo ustvarjalnost.

Priprava

1. Špagete skuhamo v vreli slani vodi. Odcedimo in postavimo na toplo.

2. Pečico segrejemo na 220 stopinj in pekač obložimo s papirjem za peko. Sir zmešamo z jajci, solimo, popramo. Paradižnike razpolovimo.

3. Špagete položimo na pekač v obliki štirih gnezd. Obložimo jih s polovičkami paradižnikov in potresemo s sirom.

4. Pečemo 15 minut, in preden serviramo, gnezda potresemo s koprcem.