osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

jennifer lopez Svet24.si

Pri 49 je pokazala svoje nikoli bolj izklesano ...

zvezda Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 27. 5. do ...

taksi ljubljana Svet24.si

Poklical taksista in izkoristil njegovo ...

76D02321-A027-4E57-AED0-504B9FF1A92F Svet24.si

Ines Erbus: »To je moja droga«

ema lpd Njena.si

Prizadeta Ema v solzah razkrila svojo zgodbo

viljem julijan Njena.si

Slovenski pevec se je zavedno poslovil od sina

Čas priprave:

Skupni čas 40 min

Tip jedi:

Tip jedi Testenine in žita

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5. AktivnaZahtevnost 5 od 5
Sestavine
400 g špageti
400 g kremni sir z zelišči
2 kosa jajce
1 ščepec sol
1 ščepec poper
20 kosov manjši paradižniki
100 g nariban sir
3 žlice sesekljani koprc

Opis

S tem receptom pokažite svojo ustvarjalnost.

Priprava

1. Špagete skuhamo v vreli slani vodi. Odcedimo in postavimo na toplo.

2. Pečico segrejemo na 220 stopinj in pekač obložimo s papirjem za peko. Sir zmešamo z jajci, solimo, popramo. Paradižnike razpolovimo.

3. Špagete položimo na pekač v obliki štirih gnezd. Obložimo jih s polovičkami paradižnikov in potresemo s sirom.

4. Pečemo 15 minut, in preden serviramo, gnezda potresemo s koprcem.