|
za prst debeli kosi ramsteka |
|
čebula |
|
na lističe narezanih šampinjonov |
|
svežega ali zamrznjenega graha |
|
rdeče paprike |
|
rumene ali zelene paprike |
|
olja |
|
čiste goveje juhe |
|
soli |
|
popra |
|
timjana |
|
rožmarina |
|
kisle smetane ali jogurta |
|
grobozrnate gorčice |
goveje meso, čebula, šampioni, grah, paprika
Meso narežemo na trakce, čebulo na drobno sesekljamo, papriko narežemo na tanke rezinice. V visoki ponvi najprej segrejemo 2 žlici olja, dodamo meso, popramo, mešamo in pražimo nekaj minut, nato meso preložimo na krožnik.
V ponev damo še 1 žlico olja, dodamo čebulo, mešamo in pražimo toliko časa, da postekleni. Nato dodamo narezane gobe in papriko ter pražimo nekaj minut, da se vse zmehča. Vse potresemo z moko, premešamo, dodamo grah, prilijemo čisto juho in zavremo.
Dodamo še meso in na zmernem ognju pokrito dušimo približno 10 minut ter vmes večkrat premešamo. Smetano zmešamo z gorčico, vmešamo v jed in kuhamo še 2 minuti. Jed ponudimo s širokimi rezanci.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.