|
svinjskega kareja brez kosti |
|
korenček |
|
zelenih špargljev |
|
olja |
|
soli |
|
popra |
|
čiste juhe |
svinjski kare, korenček, šparglj
Pečico ogrejemo na 190 stopinj. Z dolgim ostrim nožem zarežemo v sredino mesa, da naredimo odprtino, kamor porinemo ostrgan korenček in šparglje. Meso natremo s soljo in poprom ter ga na vročem olju na hitro popečemo z vseh strani.
Nato manjši pekač z mesom prestavimo v pečico in pečemo 35 minut. Vmes pečenko polivamo z vročo juho in jo večkrat obrnemo. Ko je meso pečeno, ga vzamemo iz pekača, zavijemo v aluminijasto folijo in pustimo, da se popolnoma ohladi. Nazadnje pečenko narežemo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.