|
krompir |
|
paradižnik |
|
bučke |
|
Česen |
|
sol |
|
poper |
|
muškatni orešček |
|
smetana za kuhanje |
S to prilogo boste navdušili domače.
1. Pečico segrejemo na 200 stopinj. Krompir olupimo in narežemo na debelejše rezine.
2. Bučke in paradižnik umijemo ter prav tako narežemo na rezine.
3. V okrogel pekač (premera 26 cm) zložimo rezine krompirja, bučk in paradižnika. Začnemo na zunanjem robu pekača in nadaljujemo v krogih vse do središča.
4. Česen olupimo in pretlačimo. Skupaj s soljo, poprom in nastrganim muškatnim oreščkom ga dodamo smetani. Dobro premešamo.
5. Smetano zlijemo čez zelenjavo v pekaču in pečemo 50 minut.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.