|
jajce |
|
rdeča paprika |
|
rdeča čebula |
|
Drobjak |
|
Česen |
|
kisla kumarica |
|
Skuta |
|
Gorčica |
|
Posušen ali sveži čili |
|
sol |
|
sveže mleti poper |
Porabite vsa velikonočna jajca!
Jajca skuhajte v trdo, jih olupite in po dolgem prepolovite. Kuhane beljake zrežite na majhne kocke in jih skupaj z rumenjaki stresite v skledo.
Očiščeno papriko in olupljeno čebulo zrežite na majhne kocke. Dodajte drobno sesekljan drobnjak, česen in kisli kumarici. Na koncu primešajte še skuto in gorčico.
Dodajte sol, poper in drobno sesekljan čili. Postrezite s kruhom.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.