|
jagod |
|
jagodnega jogurta |
|
jajce |
|
sladkorja |
|
moke |
|
pecilnega praška |
|
olja |
|
vaniljin sladkor |
|
sladkorja v prahu |
jogurt, jagode, moka
Pečico ogrejemo na 180 stopinj. Manjši pravokoten pekač namažemo z maslom in potresemo z moko. V skledi dobro zmešamo jogurt, jajce, sladkor in vaniljin sladkor, dodamo še olje, moko in pecilni prašek ter zmešamo v gladko testo.
Testo stresemo v pripravljen pekač, ga postavimo v ogreto pečico in pečemo 10 minut. Nato na vrh položimo cele ali prerezane jagode in pečemo še 15 minut. Pečeno sladico potresemo s sladkorjem v prahu in razrežemo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.