|
sladkorja |
|
zmehčanega masla |
|
drobno jajce |
|
jagodnega jogurta |
|
moke |
|
pecilnega praška |
|
ingverja v prahu (po želji) |
|
zmletih klinčkov |
|
velike zrele jagode |
jagode, sladkor, moka
Manjši kvadratni pekač namažemo z maslom in potresemo z moko. Pečico ogrejemo na 180 stopinj. V skledi zmiksamo sladkor, maslo in jajce, nato primešamo pecilni prašek, jogurt in moko.
Testo vlijemo v pekač, nato pekač postavimo v ogreto pečico in pečemo najprej s spodnje strani približno 10 minut. Ko testo ni več tekoče, vanj zasadimo jagode in pečemo z obeh strani še 15 minut.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.