|
rumena paprika |
|
majhna čebula |
|
Jušna osnova |
|
Karij v prahu |
|
Kurkuma |
|
Sesekljani listi koriandra |
|
krompir |
|
sol |
|
poper |
|
maslo |
Ko nas zebe ali pa na splošno čutimo pomanjkanje energije, nas lahko juha močno pogreje, hkrati pa nam da prepotrebno energijo.
Očistite papriko in jo narežite na debelejše rezance. Na maslu ovenite čebulo, nato dodajte še papriko in dušite 5 minut.
Nenehno mešajte, nato zalijte z jušno osnovo, dodajte olupljen in narezan krompir, kari, kurkumo in koriander ter solite.
Kuhajte 20 minut, da se zelenjava zmehča. Juho zmešajte v mešalniku, da postane kremasta.
Dodajte poper. Če želite, lahko polovico paprike narežete na kocke in jih vložite v juho.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.