|
Pasta miso |
|
mlada čebula |
|
Sonji kalčki |
|
Tofu |
|
Alge vakame (lahko nori) |
|
sojina omaka |
Alge so v kulinariki nekaj novega, eksotičnega, ampak hkrati že dolgo del številnih kulinaričnih kultur. Preizkusite jih v juhi miso, ki vas bo zagotovo prepričala.
Alge vakame namočite v hladno vodo. Mlado čebulo očistite in z zelenjem vred narežite na kolobarčke.
Tofu narežite na kocke. Pasto miso gladko zmešajte s približno 900 ml vode in zavrite.
Namočene alge narežite na rezance in dodajte v juho. Dodajte še mlado čebulo, sojine kalčke in tofu.
Po okusu začinite s sojino omako in ponudite v skodelicah.
Jed je veganska, vsebuje manj kalorij in je brez glutena.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.