|
večji piščančji file |
|
mešane zamrznjene zelenjave in gob za pripravo v voku |
|
zamrznjenega zelenega zrnja soje |
|
azijskih jajčnih rezancev |
|
olja |
|
nastrganega ingverja (po želji) |
|
sezamovega olja (po želji) |
|
sol in poper |
|
sojina omaka |
piščančji file, gobe, soja, zelenjava, azijski jajčni rezanci, ingver, sezamovo olje
Meso narežemo na trakove, solimo in popramo. Sojo v slani vodi kuhamo 12 minut. Rezance prelijemo s slanim kropom, pustimo 3 minute in odcedimo.
V voku segrejemo olje, dodamo meso, mešamo in pražimo toliko časa, da se meso popeče. Nato dodamo odcejeno sojo, mešano zelenjavo z gobami in ingver, naprej mešamo in pražimo približno 10 minut, po okusu dosolimo in popramo ter dodamo sezamovo olje.
Nato prilijemo nekaj žlic vode od kuhanja soje, dodamo odcejene rezance, premešamo, dušimo še toliko časa, da se rezanci skuhajo, in postrežemo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.