|
ali 12 pšeničnih tortilj (odvisno od velikosti) |
|
puranjega fileja |
|
večja čebula |
|
korenčka |
|
zelena bučka |
|
pločevinki rdečega fižola |
|
paradižnikove kaše |
|
olja |
|
sol in poper |
|
zdrobljenega čilija (po želji) |
|
naribanega sira |
rdeč fižol, puranje meso, tortilje
Meso narežemo na trakove. Čebulo olupimo in narežemo na lističe. Korenček olupimo in narežemo na paličice, bučko prav tako narežemo na paličice. Fižol splaknemo pod tekočo vodo in ga odcedimo.
V visoki ponvi segrejemo olje, dodamo čebulo, trakove mesa in korenček, mešamo in pražimo nekaj minut, da se meso popeče. Nato dodamo bučko in nekaj žlic vode, naprej pokrito dušimo, solimo in popramo. Nazadnje dodamo fižol, čili in paradižnikovo kašo, premešamo in pregrejemo.
V pečici, mikrovalovki ali v ponvi brez maščobe na hitro pogrejemo tortilje, jih napolnimo z nadevom, zvijemo, potresemo s sirom in takoj ponudimo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.