|
postrvi |
|
manjši krompirji |
|
korenčka |
|
zelena bučka |
|
svežih šampinjonov |
|
olja |
|
soli |
|
popra |
postrv, bučke, korenje
Pečico ogrejemo na 200 stopinj. Ribe očistimo, znotraj solimo in popramo. Zložimo jih v primerno velik pekač, ki smo ga obložili s papirjem za peko in namazali z oljem, nato ribe posolimo in pokapljamo z oljem. Pekač postavimo v ogreto pečico in pečemo približno 25 minut.
Krompir in korenček olupimo, bučko in šampinjone očistimo in vse narežemo na koleščke oziroma lističe. V veliki ponvi segrejemo olje, dodamo zelenjavo, mešamo in pražimo nekaj minut, solimo in popramo. Nato prilijemo nekaj žlic vode in pokrito dušimo še toliko časa, da je zelenjava kuhana.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.