|
skodelice kvinoje |
|
na kockice narezanega puranjega stegna |
|
mlada bela čebula |
|
korenčka |
|
mlado steblo pora |
|
zelena bučka |
|
olja |
|
zelenjavna jušna kocka |
|
soli |
|
popra |
kvinoja, puranje meso, bučka
Kvinojo stresemo v cedilo, speremo s tekočo vodo in v 1 skodelici vrele in rahlo osoljene vode kuhamo 20 minut. Meso narežemo na kocke. Zelenjavo očistimo, čebulo na drobno sesekljamo, korenček in por narežemo na koleščke, bučko na kocke.
V posodi na olju najprej popečemo kockice mesa, dodamo čebulo, por in korenček. Mešamo in pražimo nekaj minut, popramo, prilijemo 2,5 dl vroče vode in dodamo nadrobljeno jušno kocko. Dušimo 20 minut, nato dodamo kuhano kvinojo in bučko, premešamo in pokrito kuhamo še 5 minut.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.