|
manjše kumare |
|
mlete puste govedine |
|
čebula |
|
korenček |
|
gomoljne zelene |
|
olja |
|
jajce |
|
nastrganega parmezana |
|
paradižnikove kaše |
|
sol in poper |
kumare, mleto meso, paradižnik
Čebulo na drobno sesekljamo, korenček in zeleno naribamo. V posodi segrejemo 2 žlici olja, dodamo meso in polovico sesekljane čebule, naribanega korenčka in zelene. Mešamo in pražimo toliko časa, da se meso razdrobi. Solimo in popramo, prilijemo nekaj žlic vode in pokrito dušimo 15 minut.
Kumare olupimo, po dolžini prerežemo in z žličko izdolbemo semena, da dobimo čolničke. Nekoliko ohlajenemu mesnemu nadevu primešamo jajce in parmezan. Čolničke napolnimo z nadevom.
V široki posodi ali višji ponvi segrejemo olje, dodamo preostalo čebulo, korenček in zeleno ter popražimo. Solimo in popramo, prilijemo paradižnikovo kašo in nekaj žlic vroče vode ter premešamo. Čolničke zložimo v posodo z omako, zavremo in na blagem ognju pokrito dušimo od 15 do 20 minut.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.