|
Ameriške borovnice |
|
Zelena sojna zrna |
|
Kvinoja |
|
Čilijeva pasta |
|
sojina omaka |
|
Sezamovo olje |
|
Sezamova semena |
|
Rižev kis |
|
Losos brez kože |
|
Korenje |
|
mlada čebula |
|
Mlada špinača |
|
avokado |
Z lososom, korenjem in borovnicami.
1. Kvinojo pripravimo po navodilih na embalaži. Počakamo, da se ohladi. Zelena sojina zrna skuhamo v slani vodi. Polovico borovnic ukašimo in pireju dodamo čilijevo pasto, sojino omako, sezamovo olje, sezam in rižev kis.
2. Lososa splaknemo z mrzlo vodo, osušimo in narežemo na kocke. Polovico borovničeve omake prelijemo prek lososa in 15 minut mariniramo.
3. Medtem ostrgamo korenje in ga z lupilnikom za zelenjavo nastrgamo na oblance. Špinačo umijemo in odcedimo, mladi čebuli očistimo in narežemo na obročke. Avokado olupimo, odstranimo koščico in narežemo na koščke.
4. Vse sestavine zložimo v sklede in prelijemo s preostalo borovničevo omako in potresemo z borovnicami.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.