|
zeleni in beli šparglji |
|
sol |
|
maslo |
|
moka |
|
špargljeva juha |
|
instant jušna osnova |
|
belo vino |
|
kisla smetana |
|
sol |
|
poper |
|
muškatni orešček |
Počasi se bo začela sezona špargljev!
Belim in zelenim špargljem odstranimo olesenele dele in jih narežemo na 2 do 3 cm velike koščke. V litru soljene vode jih kuhamo od 12 do 15 minut.
Šparglje odcedimo, juho prihranimo. Segrejemo maslo in na njem popražimo moko. Zalijemo s špargljevo juho, zavremo, dodamo instantno juho. Dodamo še vino in kislo smetano. Juho solimo, popramo in potresemo z muškatnim oreščkom. Šparglje vrnemo v juho.
Sol, poper in muškatni orešček dodajte po okusu.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.