|
maslo |
|
moka |
|
goveja juha |
|
mleko |
|
topljeni sir |
|
sol |
|
poper |
|
miškatni orešček |
|
limona (bio) |
|
mlada če3bula |
|
šampinjoni |
|
šunka |
|
tortelini (s špinačo) |
|
suhe gobe |
|
Drobtine |
|
Drobnjak |
Zapečena klasika
Moko popražimo na dveh žlicah masla. Zalijemo z juho in mlekom, med mešanjem zavremo. Dodamo sir in segrevamo, da se stopi. Solimo, popramo, potresemo z naribanim muškatnim oreščkom in nastrgano limonino lupino. Pečico segrejemo na 200 stopinj.
Čebulo očistimo na sesekljamo na obročke. Gobe narežemo na rezine. Oboje popražimo na žlici masla. Dodamo na koščke narezano šunko, solimo in popramo.
Gobovo mešanico s tortelini stresemo v pekač (velikosti 30 x 20 cm) in prelijemo s sirovo omako.
Suhe gobe sesekljamo in zmešamo z drobtinami. Potresemo po tortelinih. Dodamo preostalo maslo in pečemo v pečici 20 minut. Potresemo z drobnjakom.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.