|
zmlete govedine |
|
zmletega koriandra |
|
zmlete kumine |
|
kurkume |
|
jajca |
|
drobtin |
|
soli |
|
popra |
|
olja |
|
masla |
|
korenček |
|
mlada zelena bučka |
|
čiste kokošje ali zelenjavne juhe (lahko iz kocke) |
|
riža |
govedina, bučka, riž
Meso, koriander, kumino, kurkumo, sol, poper, jajci in drobtine z rokami dobro pregnetemo. Nato z mokrimi rokami oblikujemo približno 30 majhnih kroglic. V veliki ponvi segrejemo olje in na njem mesne kroglice z vseh strani na hitro popečemo.
V posodi stopimo maslo, dodamo na tanke koleščke narezan korenček in na rezine narezano bučko ter malo popražimo. Nato zalijemo z vročo juho, zavremo, dodamo mesne kroglice in riž ter kuhamo še približno 15 minut, da se riž skuha.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.