|
jajc |
|
mascarponeja |
|
sladkorja |
|
vaniljevega sladkorja |
|
nalomljenih otroških piškotov |
|
v 3 cl ruma namočenih rozin |
|
prepraženih in na grobo zmletih lešnikov |
|
mlete čokolade |
|
(1 mala skodelica) kuhane kave |
|
mlete kave |
jajca, sir mascarpone, otroški piškoti, zmleti lešniki....
Beljake stepemo v čvrst sneg, dodamo rumenjake, mascarpone, sladkor, manjše koščke piškotkov in preostale sestavine, razen čokolade in kave.
Nastalo zmes ločimo na dve polovici in v eno zamesimo kavo in čokolado. Premešamo in potem izmenoma vaniljevo in čokoladno zmes nalagamo v stekleno posodo ali pekač.
Pustimo, da se okusi prepojijo. Za serviranje vzamemo večjo zajemalko in oblikujemo »grmade« na krožniku.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.