Kitajski ognjeni lonec - fondi po azijsko

Čas priprave:

35 min

Tip jedi:

Predjedi in prigrizki

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5. AktivnaZahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Kitajski ognjeni lonec - fondi po azijsko
Sestavine
Št. oseb
govejega fileja
svinjskega fileja
piščančjega fileja
cvetkov cvetače
svežih šampinjonov
korenčka
stebli belušne zelene ali 1 šopek mlade čebulice
domače kurje juhe

Opis

Fondi azija

Priprava

Vse tri vrste mesa narežemo na tanke rezinice, cvetačo razdelimo na cvetke, zelenjavo narežemo na koleščke ali na paličice, šampinjone na debelejše lističe. Posodo do polovice napolnimo z vrelo kurjo juho in jo postavimo na gorilnik na sredino mize.

Vsak jedec si v juhi kuha kombinacijo živil po svojem okusu. Po potrebi pozneje v lonec prilijemo še nekaj vrele juhe, nazadnje juho nalijemo v skledice in ponudimo.

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.