|
govejega fileja |
|
svinjskega fileja |
|
piščančjega fileja |
|
cvetkov cvetače |
|
svežih šampinjonov |
|
korenčka |
|
stebli belušne zelene ali 1 šopek mlade čebulice |
|
domače kurje juhe |
Fondi azija
Vse tri vrste mesa narežemo na tanke rezinice, cvetačo razdelimo na cvetke, zelenjavo narežemo na koleščke ali na paličice, šampinjone na debelejše lističe. Posodo do polovice napolnimo z vrelo kurjo juho in jo postavimo na gorilnik na sredino mize.
Vsak jedec si v juhi kuha kombinacijo živil po svojem okusu. Po potrebi pozneje v lonec prilijemo še nekaj vrele juhe, nazadnje juho nalijemo v skledice in ponudimo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.