|
krompir |
|
por |
|
trdo kuhana jajca |
|
Narezana šunka |
|
Gavda sir |
|
jajce |
|
kisla smetana |
|
maslo (po občutku) |
|
sol (po občutku) |
|
mleti črni poper (po občutku) |
Za kosilo si je vedno vredno vzeti čas in ga pojesti počasi in z užitkom.
Opran krompir kuhajte v osoljeni vodi, dokler se ne zmehča. Por očistite in narežite na kolobarje. Jajca olupite in jih narežite na kolobarje. Kuhan olupljen krompir narežite na rezine.
Por prepražite v ponvi na žlici masla. Krompir in jajca položite v namaščen pekač, dodajte por in šunko, oblikujte več plasti in na koncu površino potresite z naribanim sirom.
Jajca stepite s smetano, začinite s soljo in poprom ter vlijte na pripravljen krompir. Pecite v predhodno ogreti pečici na 180 °C približno 30 minut.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.