|
maslo |
|
šalotka |
|
por |
|
Česen |
|
šampinjoni |
|
šitake |
|
Grobozrnata gorčica |
|
kisla smetana |
|
pehtran |
Primerno tudi za vegetarijance.
Šalotko in por na drobno sesekljajte. Česen olupite in iztisnite skozi stiskalnico ali sesekljajte. Na drobno sesekljajte tudi gobe in pehtran.
V večji ponvi segrejte maslo, dodajte šalotko, por in česen ter nežno pražite približno 7 minut. Nato povišajte temperaturo, dodajte obe vrsti gob in jih pražite približno 10 minut, da voda izpari in se gobe zmehčajo. Nato umešajte gorčico in kislo smetano ter po okusu solite in poprajte. Kuhajte še približno 2 minuti, nato umešajte sesekljan pehtran.
Pašteto po želji zmiksajte do gladkega v multipraktiku ali pa jo pustite bolj grobo.
Ponudite jo z rezinami popečene francoske štruce.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.